2013. július 27., szombat

9. fejezet - Louisnak van barátnője? 

Sziasztok :) mivel meglett a 5 komi ezért hozam az új részt! :D a kövi ugyan úgy 4-5 komi után jön! Jó olvasást :D


- Benne vagyok! - mondta Niall. - Feltéve, ha a többieket sem zavarja.
- Biztos, hogy nem fogja. - mondtam mosolyogva. - De mi lesz Louissal?? Ha megtudja, hogy tudom bajba, fogsz kerülni! - Aggódtam a bátyám miatt.
- Ne félj! Már tudja, hogy tudod, tudja, hogy Harry elmondta. - mondta Niall.
- Mi lesz most vele? - kérdeztem.
- Megkapja a büntetését. - válaszolt.
- Ugye nem? - kérdeztem rémülten. Féltem, hogy Omega lesz belőle. Igazából nem is tudom, hogy miért féltem ennyire, hiszen átvert.
- Nem ne aggódj! Louis most haragszik Harryre sőt mindannyiunkra, mert ide jöttünk de képtelen lenne minket bántani. - hagyták el a megnyugtató szavak a bátyám ajkait. Én csak bólintottam, hogy felfogtam, amit mondott.
- Savior szobatiszta? - tért vissza kérdésemmel a hős állatra. Mivel a lakásban akarjuk tartani, remélem, hogy az.
- Tudtommal szobatiszta, vagyis hát még nem volt rá panasz. - válaszolt a bátyám. Hatalmas kő esett le a szívemről, hiszen akkor megtarthatjuk és anyuék sem fogak kiakadni.
- Remek! Mivel úgy is nem sokára szülinapom lesz, azt kérem anyuéktól, hogy had tarthassam meg! - Kiáltottam örömömben. Hát igen nem sokára betöltöm a 18. születésnapomat. Igazából nem tervezek nagy felhajtást csak a családommal, akarok lenni, habár úgy néz ki ez nem fog összejönni, hiszen anyuék üzleti úton vannak, és kitudja, mikor jönnek haza.
- Tényleg hugi! Te nemsokára 18 leszel! Egy igazi felnőtt hölgy. - mosolygott Niall. - Na és milyen torta lesz a szülinapi bulidon? - kérdezte csillogó szemekkel.
- Neked még most is csak a kaján jár az eszed?- nevettem el magam.
- Ez nem kaja! Ez desszert! - Jelentette ki durcásan a bátyám. Mire én még jobban elnevetem magam.
- Egyébként az lenne a legegyszerűbb, ha nem is lenne torta. Nem akarok felhajtást!- jelentettem ki a bátyámnak mire ő egy nem tetsző szájhúzással válaszolt nekem, hogy ez így nem lesz jó.
- Tudod mit? - húzott mosolyra a szája. - Majd én elintézem a tortát! Hidd el nagyon finom lesz! Jó érzékem van az ilyenhez! - vetette fel az ötletet egy önelégült mosoly keretében. Mondjuk, meg kell hagyni, ha kajától van szó a bátyám verhetetlen, mint evésben, mint a kaja kiválasztásában.
- Rendben legyen! - mentem bele. A további úton nem igazán beszéltünk csak tőlünk néhány háznyira szólalt meg Niall.
- Sara. - kezdett bele a mondatba és közbe levitte a hangsúlyt. Ez nála sosem jelent jót. - Ne haragudj Emilyire! Ő csak jót akart neked.
- Niall tudom, hogy a bátyám vagy de ez egyelőre az én életem és hálás lennék, ha nem szólnál bele. - tudom kicsit durva volt de, nem szeretem, ha meg akarják mondani, hogy mit tegyek. 18 éves leszek az ég szerelmére! Csak tudom már, hogy kire haragszom meg kire nem!
- Nézd én, nem akarok beleszólni, de Emily tényleg nem akart neked rosszat! Gondold végig… Mindig melletted állt, ha szükséged volt rá! Ő is hibázhat. - be kell vallanom nagyon is igaza volt a bátyámnak.
Rengetek hülyeséget csináltam életem során és Emily mindig itt volt mellettem és támogatott. És ha ő nem lenne most a bátyámmal sem beszélhetnék.
- Igazad van. Ha haza értünk beszélek vele. - Erre Niallnek csak egy hatalmas mosoly volt a válasza. A házunk elé érve egy idegen kocsit véltem felfedezni, Niallre néztem, arca egyáltalán nem tűnt meglepettnek inkább örült. Felmentünk a lépcsőn és kinyitottam az ajtót, hogy be tudjunk jutni a házba. Niallel mind ketten bementünk de Savior megállt a lépcső alján és lefeküdt. Én elengedtem a kilincset és lementem hozzá. Leültem a lépcsőre és elkezdtem hozzábeszélni. Tudom egyesek szerint hülyeség de, én hiszem, hogy értik, amit mondunk.
- Savior. - simítottam végig a hátát mire éreztem, hogy összerezzen majd hatalmas barna szemeit rám, szegezte. - Többé már nem kell kint aludnod. - öleltem át a nyakát. - Most már te is a családunk rész vagy. - keltem fel a lépcsőről és indultam el az ajtó felé. Hátranéztem és láttam, hogy Savior szorosan mögöttem, jön. Elmosolyodtam majd bementem az ajtón. Savior egy kicsit habozott a küszöbnél de végül ő is bejött.
- Sziasztok! - köszöntem hangosan. Mindenki kivétel nélkül a kanapén ült. Sőt mintha egyel többen lettünk, volna a kelleténél.
- Szia Sara! - köszönt mindenki hangosan.
- Had mutassam be Eleanort ő itt Louis barátnője. - vezetett elém a bátyám egy vékony barna hosszú hajú lányt. Ledöbbentem. Louisnak barátnője van? Hiszen olyan undok és beképzelt. Nem tudom kinézni belőle, hogy valakivel is kedves vagy gyengéd.
- Szia Eleanor nagyok, de a barátaim El nek becéznek, szóval szólíts nyugodtan El nek. - mondta kedvesen a lány és felém, nyújtotta a kezét, amit é udvariasan elfogattam.
- Szia Sara vagyok. Nagyon örülök, hogy találkoztunk. - mondtam hatalmas mosollyal az arcomon. Két üdvözlő puszi után leültünk a kanapéra. Eleanor Louis mellé ült mire Louis azonnal átkarolta és a vállára vonva nyomott a fejére egy hatalmas puszit. Bevallom, nagyon meglepődtem, nem hitem, hogy Louis kedves is tud lenni. Én a bátyám mellett foglaltam, helyet és Emilyire szegeztem a tekintetem. Láttam, hogy
Emily is rám méz ezért jól artikulálva elkezdtem tátogni neki.
- Beszélhetnénk? - kérdeztem tőle.
- Persze! - olvasta le a szájáról a választ. Én elindultam majd a lépcső alján megvártam, hogy Emily is kihámozza magát Liam karjaiból és utánam, jöjjön. Felmentünk a szobámba és leültünk az ágyra.
- Emily nézd. Tudom, hogy te csak jót kartál de ez nekem szörnyen kellemetlen volt. Köztem és Harry között a kapcsolat túl különös ahhoz, hogy bárki is megértse. És ne haragudj nem gondoltam komolyan, amiket a fejedhez vágtam csak nagyon feldühített, hogy a legjobb barátnőm képes volt ilyen kellemetlen helyzetbe hozni. Tudom, hogy ez nem mentség. Nem lett volna szabad ilyeneket mondanom azok után, hogy te mindig kiálltál mellettem. Kérlek, ne haragudj. - Suttogtam a mondat utolsó felét. Emilyt, ahogy engem is a sírás kerülgetett és hiába próbáltam visszatartani nem sikerült. Éreztem, ahogy a szemem megtelik könnyel és egy sós könnycsepp, végiggurul az arcomon. Láttam, hogy Emily is ugyan ezen megy végig, mint én ekkor szorosan átöleltem és éreztem, hogy ő is így tesz.
- Ne haragudj Sara. Nem kellett volna, becsapjalak. Én csak jót akartam, nem akartalak megbántani. - szipogta a barátnőm, miután elengedtük egymást.
- Nem haragszom Emily. - töröltem le a könnyeimet az arcomról, és közben elmosolyodtam. - Na és meséli, mi van Liammel?? - kérdeztem immáron egy hatalmas vigyorral az arcomon. Hiszen a legjobb barátnőmnek barátja van. Erre a kérdésre ő is elmosolyodott.
- Hát mi lenne? Jól megvagyunk. Liam csodálatos srác, minden meg van benne, ami egy lánynak kell! Okos, segítőkész, kedves, helyes és hatalmas szíve van. - Kezdet áradozni a bátyám barátjáról, amit én kitűnő lelkesedéssel hallgattam. Mire befejezte a mesélést már javában éjfél volt így Emily visszament a szobájába, gondolom Liamhez én meg elindultam fürdeni. Nem terveztem nagy fürdést inkább csak egy rövid zuhanyzást. Már épp beszálltam a zuhanyzóba, amikor zajt hallottam. Kidugtam a fejem a zuhanyfüggöny mögül, hogy megkeressem az, aj forrását. Meglepetésemre Zayn állt nekem háttal és valamit nagyon keresett a szennyes kosaramban.
- Zayn!! Te mégis mi az ördögöt művelsz?! - ordítottam rá ijedten, ahogy láttam ő is megijedt, hiszen egy nagy lendülettel felém fordult megfeledtezve arról, hogy egy szál semmiben, a zuhanyzóban állok egy vékonyka függöny takarásában. Miután erre ő is rájött egyből a szeme elé tette a kezét és rák vörös fejjel fordított nekem ismét hátat.
- Sara!! Ömm szia! Hogy érzed magad? - kérdezte zavartan.
- Hogy-hogy érzem magam? Vázolom, épen zuhanyzóm mikor valami örült bekacsázik ide, és hatalmas zajjal elkezd dúrkálni a szennyesemben, mire én kidugom a fejem a függöny mögül, erre meglátom, hogy te vagy az-az örült és mikor rád kiáltok te, megfordulsz! Utána rájössz, hogy a vékonyka függöny mögött teljesen meztelen vagyok, erre visszafordulsz, mire számon kérlek, hogy mit keresel itt jobb, nem jut eszedbe, mint, hogy megkérdezd hogy-hogy vagyok???!!!! - Akadtam ki teljesen nagyon mérges voltam Zaynre! Mégis, hogy képzelte, hogy bejön ide csak úgy és elkezd turkálni a szennyesemben?
 Egyáltalán mit keres?
- Figyu Sara teljesen jogosan akadtál ki! Ne-ne haragudj én, már itt sem vagyok! - nyögte ki nagy nehezen mire kitámolygott és becsapta maga után az ajtót. Remek remélem több meglepetés nem fog érni a mai nap. Végre nyugodtan lezuhanyoztam, majd lefeküdtem az ágyra. Nem kellett sokat várni az álmok csodás világa hamar magával ragadott.