2013. augusztus 12., hétfő

14. fejezet – Happy Birthday

Sziasztok :) Nagyon örülök a komiknak az előző részhez és cserébe meghoztam az új részt! :) Komizzatok sokat és aki még nincs feliratkozva az IRATKOZZON fel pls! :D Jó olvasást! :) 





Azonnal kiugrottunk az ágyból és lerohantunk a konyhába ahonnan a sikítás érkezett. Legnagyobb meglepetésünkre Anyát találtuk a konyhába amint éppen egy törlőruhával rohan Savior után, aki egy hatalmas csirkecombbal a szájába futkos körbe-körbe a konyhában. Elég vicces látványvolt így hát mindenki elkezdett nevetni, míg Anyu a kutyánkat kergette. Néhány kör után Savior kiszaladt a házból Anyukám pedig szuszogva lépett elém majd miután kifújta magát átölelt az arcomra nyomott két puszit.
- Boldog szülinapot kicsim. - Mosolyodott el majd kiengedett ölelő karjai közül. Te jó ég! Teljesen elfelejtettem, hogy ma van a szülinapom.
- Köszönöm szépen Anya. Öleltem meg majd nyomtam az arcára egy hatalmas puszit. Miután mindenki sorba felköszöntött Anya megfogta a vállam, maga felé fordított majd megkérdezte.
- Na most, magyarázd csak el nekem ifjú hölgy, hogy mégis mit csinál egy hatalmas kutya az én konyhámban? - Tette csípőre a kezét majd rám nézett.
- Biztosan megéhezett! - vágta rá egyből Niall mire mindenki hangosan felnevetett.
- Hát tudod anya az úgy volt, hogy szegényt az utcán találtuk sérülten és nem volt szívünk ott hagyni. - kezdtem el magyarázkodni neki. Nem örülök, hogy hazudni kellett de nem volt más megoldás. Ez egy kegyes hazugság volt. Mégsem mondhattam e neki, hogy a fia vérfarkas és egy a kutya mentette meg. Jesszus ez olyan volt mintha Emilyt hallottam volna. Meglátszik, hogy ő a legjobb barátnőm. Éppen ezért rossz, hogy titkolóznom kell előtte a vérfarkasokat illetően.
- Sara nincs kedved eljönni velem a plázába? - kérdezte mosolyogva Emily. Tuti azért akar a plázába menni, hogy meglepjen valamivel. Mindig ezt csinálja szülinapomkor.
- Benne vagyok, menjünk! - vágtam rá egyből. - Na de aztán semmi meglepetés! - vigyorogtam rá majd elindultam felfelé a lépcsőn, hogy felöltözzek. A szokotthoz képest egész gyorsan kész lettem majd elindultunk Emilyvel a plázába most, hogy ő Liammel jár és köztem meg Harry között alakulóban, van valami alig beszéltünk egymással. Ez most remek alkalom volt arra, hogy beszélgessünk. Nem is keveset. A beszélgetés közepette feljött a szó egy olyan fajta témáról, amiről hallani sem szerettem volna.
- Sara, el kell mondanom neked valamit. - mondta lehajtott fejjel Emily. Éreztem, hogy ennek nem lesz jó vége.
- Emily nekem bármit elmondhatsz. - mosolyogtam, rá majd megfogtam a kezét.
- Hát jó. De nagyon nem fogsz neki örülni. - húzta el a szája széllét. – Az-az igazság, hogy egy ideje már tervezgetem és most végre összejött, de elég ijesztő és szükségem lenne a támogatásodra meg legfőképp a beleegyezésedbe. - Hadarta el olyan gyorsan, hogy alig értettem.
- Az ég szerelmére Emily Christina Jones nyögd már ki égre. - förmedtem rá kissé idegesen. Tudtam, jól ha hadar, és ilyeneket mond annak nagyon nem lesz jó vége.
- Az van, hogy újra visszamegyek versenyezni. - bökte ki azt a mondatot, amitől a világon mindennél jobban rettegtem. Lefagytam.
- Hogy, hogy, hogy micsoda? Emily ezt nem teheted! Tudod, hogy mi lett a múltkor is a vége a versenyzésnek. Nagyon féltelek. - Hadartam immár én is ijedten.
- Sara, te is tudod, hogy az nem baleset volt. - vágta rá egyből Emily. Igen tudom, hogy nem baleset volt de akkor is rettentően féltem. Emily nagyon jó de nagyon sokan kívánják, azt bárcsak eltűnne a földről.
- Sara, ha neked valaki azt mondaná, hogy soka többé nem ülhetsz motorra, engednél neki? - tette fel azt a kérdést Emily amire, nagyon jól tudta a választ.
- Nem. - válaszoltam rá mégis habár gőzöm sincs minek.
- Látod... Emlékez csak vissza, amikor még együtt versenyeztünk. Mennyire jó is volt. - sóhajtott egy nagyot Emily, mire elmosolyodtam. Igen tényleg jó volt. Amint én a régi időkön ábrándoztam Emily az orrom előtt csettingetve próbált visszahozni a való világba. - Hahó Sara. Akkor megyünk vásárolni vagy mi lesz. - vigyorgott. Pontosan tudtam, mivel szülinapom van, ráadásul a 18. Emily minden áron rengeteg ajándékot akar majd nekem venni. Sikeresen befejeztünk a vásárlást, ami fura, hogy gőzöm sincs mit vett nekem Emily.
- Nos mehetünk végre haza? - kérdezte mosolyogva a barátnőm.
- De felőlem mehetünk. - vágtam rá én is. Elég fáradt voltam a több órás vásárlás után. Szép lassan hazasétálunk majd Emily előre engedett, hogy kinyissam az ajtót. Milyest kinyitottam beléptem a házba és hirtelen a semmiből Harry ugrott elő felkapott majd megpörgetett miközben minden házban lévő személy elkezdte üvölteni teljes hangerővel, hogy "Boldog Szülinapot Sara!" Nagyon meglepődtem de nagyon jól esett ez e gesztus. Mikor Harry végre letett kissé szédülten indultam el az asztam felé, ami gyönyörű szép halványkék terítékkel volt megterítve, a tányérok előtt kék rózsaszálak voltak. Imádom a rózsát, főleg a kéket. Leültem az asztalhoz majd Savior rohant oda hozzám és feltette első két lábát a combomra. Én átkaroltam a nyakát majd magamhoz szorítottam. Nagyon szeretem azt a kutyát és nem csak, azért mert megmentette a bátyám életét. Miután Savior leszállt a combomról leült mellém. A család többi tagja és a barátaim már az asztalnál ültek. Megebédeltünk majd Niall kiment a konyhába a tortáért. Amikor behozta még a lélegzete is elállt. Csodaszép volt. Tudtam, hogy a bátyám kitesz magáért, főleg ha kajáról vagy rólam van szó. A torta kék színű fodros volt és a tetején vörös színű rózsák voltak.  


- Niall... ez csoda szép. - néztem hatalmas szemekkel a bátyámra, majd miután letette a tortát felálltam, nyomtam egy hatalmas puszit az arcára majd megöleltem.
- Igazán nincs mit Sara. Ez a legkevesebb azok után, hogy... - itt elakadt a szava majd szemeit lesütötte. Tudtam, tudtam, hogy mire gondol. Arra gondol, hogy ez a legkevesebb miután itt hagyott engem de nem volt igaza. Haragudni sosem haragudtam rá igazán. Csak fájt. Fájt, hogy nem láthatom őt.
- Niall, semmi baj. - mosolyogtam rá majd még egyszer megöleltem.
- Egyébként a tortád kiválasztásában Harry is segített. - mosolygott miközben az asztalnál ülő Harryt nézte. Ekkor odasétáltam Harryhez majd egy nagy puszit nyomtam az arcára.
- Köszönöm. - mosolyogtam neki is mire ő, csak megrázta a fejét. Ezután visszaültem a helyemre elfújtam a gyertyákat miközben kívántam egyet. Miután a gyertyák fénye elaludt mindenki tapsolni és ujjongani kezdett. Felvágtuk a tortát majd mindenki szedett belőle. Nagyon finom volt. A bátyám tényleg kitett magáért. Miután megettük a torta nagy részét anya elcsomagolta, majd berakta a hűtőbe.
Ezután jöttek az ajándékok. Először Emily nyújtott nekem egy elég nagy zacskót, amit kinyitva láttam, hogy egy csodaszép fekete ruha van benne, de volt mellette még valami, azt hiszem egy, köldök piercing mikor megláttam a szemem kissé kikerekedett de, azonnal elmosolyodtam. Mindig is tetszettek a köldök piercingek. Emilynek is van egy szinte ugyan olyan, mint az enyém. Gondolom, ezért kaptam én is egyet.
- Emily, én nem is tudom, mit mondjak. - Vigyorogtam, mint egy tejbe tök majd Emilyre néztem.
- Mondjuk egy igent? - nézett rám hatalmas szemekkel a barátnőm én egy kicsit vacilláltam de végül kimondtam azt a szót, ami után egyből a nyakamba ugrott.
- De ígérd meg, hogy nagyon óvatos leszel. - mosolyogtam rá mire ő csak bólintott. A többiek csak némán és értetlenül néztek. Egyedül Niall és anyuék sejtették, hogy mi is volt ez az egész. Miután Emily hátrébb állt ezután Liam került sorra. Ő is átnyújtotta az ajándékát, ami egy horgonyos fülbevaló volt. Mikor megnéztem, elmosolyodtam majd átkaroltam és kapott tőlem két puszit.
- Látszik, hogy Emily választotta de nagyon köszönöm. - mondtam Liammel mire ő elmosolyodott.
- A fülbevaló az én ötletem volt, és úgy gondoltuk menni kell a piercingedhez! - vigyorgott majd hátrébb lépett. Ezután Louis lépett oda hozzám majd ő is egy ajándék zacskót nyújtott át. Egy Lip Smacker készlet volt benne.
- Hát nem nagyon tudtam, hogy mit vegyek neked és gondoltam ennek Harry is, örül szóval... - vigyorodott el. Nagyon kedves volt.
- O Louis milyen figyelmes vagy. - Vigyorogtam én is, majd Neki is adtam két puszit. Louis eléggé meglepett, hogy ilyen kedves volt. Meg az ajándékkal is. Úgy látom, kezd megbékélni velem. Miután visszaállt ő is a helyére Eleanor lépett oda hozzám és átnyújtotta az ajándékát. Mikor belenéztem egy nagy csomó hajráfot, láttam benne. El ezt most nagyon eltalálta. Szeretem a hajráfokat, csak mindig sikerül eltörnöm őket.
Ezt is, megköszöntem minta többit majd ő is visszaállt a helyére. Ekkor Niall lépett hozzám és nyújtotta a dobozt, amit én örömmel elfogadtam és izgatottan nyitottam ki. Egy gyönyörű magas sarkú volt benne.
Igaz jobb szeretem a sportcipőket, de ez is nagyon tetszett.
- Ezt azért kapod hugi, hogy Harryt elérd. - vigyorgott a bátyám mire én a vállába boxoltam egyet, de ő csak tovább nevetett ekkor én sem bírtam tovább. Nagy mosollyal az arcomon öleltem meg hosszasan majd adtam neki két hatalmas puszit.

- Köszönöm. - mondtam neki mosolyogva, majd visszaállt a helyére. Ekkor Zayn lépett oda hozzám.


Sara eddigi ajándékai :