2013. augusztus 3., szombat

12. fejezet - Igazság vagy Bátorság

Sziasztook! :D Meghozta az új részt! :) Bocsi, hogy csak most de nagyon sok dolgom van. Valószínű, hogy a kövi részt is csak 5.e után tudom hozni bocsi ://  DE most itt van ez és továbbra sincs komi határ mivel rengetegen komiztatok most is!:) csak így tovább! :) Aki  még nincs feliratkozva az iratkozzon!! :) Jó olvasást!! :D





*Harry szemszöge*
Végre kijelenthetem, hogy együtt vagyok valakivel. Együtt vagyok egy gyönyörű lánnyal, akit mindennél jobban szeretek már az első perctől fogva mióta megláttam. Miután mindenki oda jött gratulálni nekünk de főképp Saranak Niall kicsit arrább húzott ki a tömegből majd be a konyhába.
- Mi az Niall éhes vagy? - nevettem el magam, bár Niall arca kicsit sem tűnt kedvesnek.
- Na ide figyelj Styles! - lökött a falnak hirtelen. Egy ember azt érezhette volna azt minden erejéből tette, de korán sem volt igaz. Egyáltalán nem okozott Niallnek erőfeszítést, hogy a falhoz vágjon engem.
Még Louis sem tudja hogyan de Niall háromszor olyan erős, mint egy átlag vérfarkas.
- Niall mi a fenét csinálsz? - kiáltottam rá olyan hangerővel, hogy a kintiek ne halljál.
- Te tényleg nem fogod fel, hogy mit műveltél? - rivallt rám dühösen. - Tudod jól, hogy a másik falka ezt nem foga annyiban hagyni! Bárhová is megy Sara mindenhová követni, fogják! Nem fogod fel, hogy mekkora veszélynek tetted őt ki? Megmondtam, hogy uralkodj magadon! De te képtelen voltál rá! - üvöltözött velem teljesen jogosan. De nem tudtam mit tenni. Szeretem Sarat és e senki, és semmi nem tud változtatni.
- Niall nyugodj meg! Vigyázni fogok, rá ígérem! - hangzottak a szavak a számból.
- Tényleg? És ha turnénk lesz, és el kell utaznunk a világ másik felére? Fogd már fel Sara élete a tét! - sziszegte a szavakat.
- Ne aggódj! Megoldom valahogy! Nem lesz neki semmi baja! - próbáltam valamennyire megnyugtatni az ideges Niallt.
- Ajánlom is, mert ha csak egy haja szála meggörbül, nem kellenek vérfarkas vadászok hozzá, hogy eltegyenek láb alól. - Suttogta az arcomba, megvillantotta a hófehér szemfogát majd napaliba, vette az irányt a többiek felé. Nem sokkal utána én is elindultam és egyből Sara felé vettem az irányt.

*Sara szemszöge*
Annyira jó volt, nem az, hogy mindenki gratulált hanem, hogy Harryt magam mellet tudhatom. Azóta várom ezt a percet, mióta először megláttam. Vagyis inkább megtapostam.
- Hé Emily, El nincs kedvetek eljönni velem a városba? - vetetem fel ez ötletet. Úgy is ezt terveztem mára mielőtt Harry megcsókolt.
- Nem akarsz inkább az újdonsült barátoddal lenni? - Kérdezte Emily.
- Pontosan. Mi nem szaladunk el. De ha ti ár ilyen váratlanul összejöttetek, töltsetek el egy kis időt együtt. - mosolygott El.
- Hát jó akkor majd elmegyünk máskor! - mosolyogtam én is egy nagyot, majd leültem a kanapéra. Órákon átbeszélgettünk, míg nem egyszer El kitalálta, hogy játszunk igazság vagy bátorságot.
Mindenki remek ötletnek tartotta. Az efféle játékokon mindig jókat lehet nevetni. Leültünk a földre majd Niall kiment a konyhába üvegért. De ha már kint volt kaját is hozott magával. Ki hitte volna...
Először El pörgetett, mivel ő találta ki. Az üveg Harry felé mutatott.
- Harry felelsz vagy mersz? - kérdezte vigyorogva El.
- Hát öm... felelek - nyögte ki Harry.
- Jó akkor mesélj el egy csínt, amit még csak kevesen tudnak. - nevetett fel gonoszul El.
- Gonosz vagy Eleanor... máris leégetnél a barátnőm lőtt? - vágott kiskutya fejet majd egy hatalmas puszit nyomott az arcomra.
- Halljuk Styles! - Kiáltott rá El.
- Na jó... Egyszer Zayn lábszőrébe borotváltam a nevem kezdőbetűét, míg ő aludt. - nyögte ki nagy nehezen mire mindenki hatalmas nevetésbe tört ki.
- Rendben van Harry most te, jössz! - mosolyogtam rá. Harry megragadta az üveget majd pörgetett. Az üveg Zaynre mutatott.
- Nos Zayn - vigyorodott el gonoszul Harry. - Nyomj egy puszit a szobában lévő legszebb lány arcára. Zayn oldalra hajolt majd Louis arcára nyomott egy hatalmas puszit.
- Zayn Jawadd Malik! - ugrott fel a talpára felháborodva Louis. - mégis mire véljem ezt? Csak egy nyamvadt villám puszira futotta! - kiáltott Louis. - Most megsértődtem - ült le törökülésbe ismét a karjait összefonva. Bevallom, meglepődtem Louison. Nem hittem, hogy tud ilyen is lenni. Talány csak azért viselkedik, így mert itt van Eleanor? Minden esetre jobban kedvelem ezt az énjét, mint a bunkót.
- Na jó Zayn tudjuk, hogy Louis nagyon... öm... elragadó személyiség de most egy olyan lányt puszilj, meg aki kevésbé... izé.. Louis. - nyögte ki nagy nehezen Harry azt a mondatot mire mindnyája, felnevettünk.
- Na gyerünk Zayn! - kiáltott fel El
- Hát most mindenkit puszilgassak végig? - mosolyodott el Zayn.
- Nem Zayn csak a legszebb lányt a teremben. - mondta neki Harry Amit mi csak helyeseltünk.
- De mindenki szép. - mosolyodott el Zayn. Nagyon aranyos volt tőle, hogy ezt mondta, de akkor is kíváncsiak voltunk rá, hogy szerinte ki a legszebb lány szobában. Elég makacs egyéniség a biztos, de nem értem miért próbál meg kibújni a feladat alól.
- Zayn az Isten szerelmére puszilj már meg valakit! - kiáltott rá Niall.
- Igen Zayn nézd csak így kell! - szólalt meg Liam először az este folyamár majd egy hatalmas puszit nyomott a barátnőm arcára, aki erre csak egy mosollyal válaszolt.
- Igen Zayn nem olyan nagydolog ez! - folytatta Louis. - Majd ő is nyomott egy puszit El arcára. Hogy mi se maradjunk ki Harry egy szó nélkül, fogta magát majd az ölébe húzott és egy hatalmas puszit nyomott a fejemre.
- Jól van srácok, legyen. - sóhajtott egy nagyot Zayn.
- Ez a beszéd - kiáltottam el magam egy hatalmas mosollyal az arcomon. Be kell, vallom nagyon kedveltem Zaynt mint barátot. Igaz a fürdőszobás incidens kicsit kínos volt, de amíg nem tudja meg senki addig nincsen probléma. Zayn felállt a helyéről és lassan elindult körbe-körbejárkált már egy jó ideje, de csak nem találta a helyét.
- Az ég szerelmére Malik! Hajtsd már végre a feladatot, mert estig itt ülünk. – mikor ezeket, a szavakat kimondtam mindenki hangos nevetésbe tört ki kivéve Zaynt.
- Sara ezt nem mondod komolyan? - mondta Emily miután már újra kapott levegőt. Végigfutott az agyamon, hogy valójában, mint kimondtam.  Hiszen este 10 óra volt. Ekkor én is hangos nevetésbe törtem ki majd miután abba maradt ismét rászóltam Zaynre ezúttal kijavítva magam.
- Nos Zayn. Még ma, ha kérhetem. Milyest ezeket, a szavakat kimondtam Zayn egy nagy lendülettel felém, vette az irányt majd letérdelt hozzám, átkarolta a hátam majd megcsókolt.