2013. augusztus 15., csütörtök

15. fejezet – Új ház

Sziasztok! : ) Nagyon örülök a komiknak, amik érkeztek és a felirakozóknak is! : ) Légyszi ehhez a részhez is KOMIZZATOK és légyszi továbbra is, IRATKOZZATOK FEL! :D



Kissé feszengve álltam ott előtte a tegnap történtek miatt és láttam rajta, hogy ő is elégé zavarban van. Miután ezt Louis is kiszúrta Harry mellé lépett és megfogta a vállát, mintha nyugtatni akarná, pedig valójába lefogta, hogy ne csináljon hülyeséget. Zayn is látta, hogy Harry hogyan reagál ezért sietősre, vette a dolgot.
- Boldog szülinapot Sara! - mondta, majd átnyújtotta az ajándékot, ami én meg is néztem. Egy barna táska volt rajta egy szörnyecske arcával. Irtó aranyos volt, de mikor bele néztem egy borítékot is, láttam benne. Ekkor Zaynre néztem mire óvatosan, megrázta a fejét, jelezve, hogy ne szóljak senkinek róla.
- Köszönöm Zayn! - öleltem át majd, mint mindenkinek neki is adtam két puszit, majd visszaállt a helyére. Én gyorsan összecsuktam a táskát, majd reménykedtem, hogy nem vette észre Harry a szívverésemen, hogy titkolok előtte valamit. Már éppen indult volna felém Harry mikor hirtelen, kopogtattak az ajtón. Anya nyitott ajtót majd egy rég nem látott személy dugta be a fejét a házba.
- Stifler! - ugrottam egyből a nyakába. Nagyon örültem neki, már nagyon régen nem láttam.
- Szia hercegnőm! Vigyorgott majd egy hatalmas puszit nyomott az arcomra. Nagyon szeretem Stiflert. nagyon régóta ismerem és nagyon jó barátom. Ő az egyetlen férfi Apun kívül, akinek megengedem a "hercegnőm" megnevezést. Vagy mikor éppen, hogy van kedve nevezni.
- Stifler mi járatban itt? - kérdeztem meg tőle, miután beljebb húztam.
- Hát úgy hallottam, hogy valakinek itt szülinapja van, és azt jöttem meglepni! De hol van az a kemény mocis csaj, akit itt ma meg kell lepni? - kérdezte pimasz tekintettel.
- Hajj Stifler! Álmodból felkeltve is tudod a születésem napját... Sőt még az óráját is... - nevettem el magam majd Stiflerre néztem.
- Na gyere szépségem, míg el nem felejtem ajándékot is, hoztam neked! - mosolygott majd egy nagy dobozt nyújtott át nekem.  Én izgatottan nyitottam ki a dobozt és mikor megláttam, mi van benne egyből Stifler nyakába ugrottam. Egy sportcipőt kaptam tőle, ami gyönyörű volt. Tudta, hogy imádom a sportcipőket, és pontosan ismeri a stílusomat is.
- Köszönöm szépen Stifler! - nyomtam az arcára két hatalmas puszit, majd elengedtem.
- Igazán nincs mit kicsi lány. - Mosolygott majd beállt a többiekhez a sorba. Nem értem miért hív kicsi lánynak. Hiszen csak két évvel idősebb nálam. Gondolkodásomat a csengő hangja zavarta meg, megint.
Most Apu lépett oda, hogy ajtót nyisson, amin legnagyobb meglepetésemre Mr. és Mrs. Jones lépett be. Emily milyest meglátta őket egyből a nyakukba ugrott.
- Anya, Apa, sziasztok! Mégis hogy kerültök ide? - ugrándozott a barátnőm mire a szülei csak mosolyogtak.
- Majd megtudod kicsikém! - Mosolygott Emily anyja majd miután mind a ketten köszöntek a lányuknak, odaléptek hozzám.
- Sara, úgy tudjuk, ma van a szülinapod és ahogy, elnézem, jól tudjuk. Nem nagy ajándék de fogadd szeretettel. Boldog szülinapot. - mosolygott Emily Apukája majd átnyújtott nekem egy ajándékzacskót, amit én mosolyogva elfogadtam. Mikor bele néztem, nagyon megörültem. Karkötők voltak benne. Imádom a karkötőket.
- Nagyon szépen köszönöm! Nagyon tetszik. - mosolyogtam majd őket is megpusziltam. Ők is hátrébb léptek majd a szüleim léptek elém. Hatalmas mosollyal az arcukon léptek elém majd egy aprócska kis ajándék táskát nyújtotta át nekem.
- Boldog szülinapot kicsim! - mosolygott anya majd adott két puszit. Ezután apa is ugyan ezt tette.
- Köszönöm szépen! - mosolyogtam majd szétnyitottam a kis táskát. Nem hittem el, amit láttam. - Uram Isten Anya, Apa. Ezt nem hiszem el. Ez az, amire gondolok? - vigyorogtam majd a nyakukba ugrottam.
- Igen kicsim az, amire gondolsz. - Mondta mosolyogva Apa. Nem hittem a szememnek, mikor kibontottam a zacskót nem láttam mást, mint egy hatalmas nagy szalaggal átkötött lakáskulcsot.
- Tudod kislányom ez a lakás nem csak a tiéd lesz.  Emilyvel fogtok benne közösen lakni. - mondta Anya mire ismét a nyakukba ugrottam.  Miután Emilyvel is egymás nyakába ugrottunk és majdnem ugráltunk az örömtől. Ekkor Harryre néztem mire ő csak állt és nézett engem hatalmas boci szemekkel. Kezdett világossá válni bennem, hogy tőle bizony nem kapok ajándékot, vagy legalább is most nem.
- Sara, menjünk, nézzük mez az új házunkat! - Ugrott a nyakamba Emily.
- Rendben van. - mondtam neki halkan majd elindultunk az új házamhoz. Mindenki velünk tartott még Savior is. Stifler, mivel természetesen ő vezette azt a taxit, amiben ültem. Mikor megálltunk, hatalmasra tátottam a számat majd a szemeimet kezdtem dörzsölgetni, mivel féltem, hogy csak képzelődöm. Mikor a többiek meglátták, hogy mit csinálok hatalmas nevetésbe törtek ki. A ház hatalmas volt. Miután kiszálltunk a kocsikból, amik ide hoztak minket az ajtóhoz léptem, bele helyeztem a kulcsot, majd elforgattam. Hallottam, ahogyan kattan a zár, majd lenyomtam a kilincset és belépem a házba. Csodálkozva néztem szét. Az előszoba nem volt valami nagy de nem is baj. A bejárati ajtó a ház jobboldalán volt és mikor beléptem egy kisebb folyosószerű helység volt az előszoba melynek a jobb oldalán fogasok, mégy a bal oldalán egy cipő tarató és egy hatalmas tükör volt. Mikor lenéztem a földre, láttam egy kis dobozkát, amit gyorsan fel is kaptam onnan. Úgy tűnt, hogy a postaládán keresztül dobták be ezért nem szóltam róla anyuéknak. Miután beljebb mentünk jobb oldalon egy márványpult húzódott majd a végén egy oszlop volt. A pult mögött egy konyhát lehetett megpillantani, melynek bejárata nem volt más, mint az oszlop végén elhelyezkedő boltív.  Baloldalról a nappali volt Hatalmas kanapéval, két fotellel és a kanapé előtt egy hatalmas Tv-vel. A nappali oldalán egy hatalmas üvegajtó volt, amin ha kimentünk egy hatalmas nagy medence fogadott minket. A bejárattal egyvonalban a nappali végén volt egy lépcső a falba építve, ami elé sötét volt. Feltéve, ha nem oltottuk fel a villany. Felérve egy kisebb nappali szerűség fogadott bennünket és onnan nyúlt négy szoba, mindegyiknek saját fürdőszobája volt. Ennek a háznak az volt az érdekessége, hogy belülről szinte az egész fal fából volt. Mikor beléptem az én szobámba még a lélegzetem is elállt.
- Boldog szülinapot kicsim! - lépett mögém Harry majd hátulról átölelt.
- Harry! Ez a te műved? - Fordultam hátra hozzá a kérdésemet feltéve mire ő csak bólintott egyet. - Köszönöm! Ujjongtam majd egy gyors puszit, nyomtam a szájára és hosszasan öleltem. Rengeteg munka lehetett ezt megcsinálni. El sem hiszem, hogy tényleg ő csinálta.
Hihetetlen volt. Az egész szobám kék és piros lufikkal volt tele és minden lufi alján volt egy cetli. Miután kicsodálkoztam magam megfordultam és Harryre néztem. Hosszú ideig csak néztem a ragyogó smaragdzöld szemeibe és gondolkodtam azon, hogy ez most tényleg valóság e. Eléggé annak tűnt, de ha ez álom is sosem akarok felkelni. Olyan hosszú ideig néztünk mélyen egymás szemébe, hogy mikor visszatértünk a valóságba nem volt körülöttünk egy árva lélek sem. Biztosan a többi szobát mentek megnézni.
- Harry, ennél szebb ajándékot nem is kaphattam volna. Bevallom már azt hittam tőle nem is, kapok semmit. - suttogtam fülébe kissé elkeseredett hangon mire ő, csak megfogta a kezemet és behúzott a lufik közé, leültetett az ágyra is elővett egy nagyobbacska lapos dobozkát, ami egy piros masnival volt átkötve. Én elfogadtam tőle majd izgatottan nyitottam ki. Egy ezüst nyaklánc volt benne egy csodaszép kéken szikrázó szív alakú medállal a végén. Én egészen addig néztem a gyönyörű követ, míg Harry el nem vette az orrom elől, hogy feltegye a nyakamba. Miután bekapcsolta a nyakláncot a fülemhez hajolt majd így szólt.
- Sosem felejtenélek el! - suttogta majd megpuszilta a nyakam. Én hátra fordultam majd egy apró csókot leheltem ajkaira, amit ő előszeretettel viszonzott. Ezt folytattuk egy ideig majd végül erre lettünk figyelmesek, hogy vadul csókolózunk.
- Én nem láttam semmit! - Hallottunk egy hangot az ajtóból mire hirtelen megfordultam.
- Emily, szia! Mi a helyzet? - kérdeztem kissé zavartan.
- Csak azt akartam megkérdezni, hogy mikor hozzuk át a cuccainkat az új házba de, látom most más dolgod, van szóval én, megyek is. Mosolygott Emily majd elindult ki az ajtón de egy hirtelen mozdulattal visszafordult.
- Jó szórakozást! - kacsintott majd gyorsan kiviharzott. Harryvel egymásra néztünk majd mind, a ketten felkuncogtunk ezen az új kínos élményen.
- Harry, Paul most hívott, hogy be kell mennünk azonnal a stúdióba! Vészhelyzet van! - Tört be az ajtón Liam.
- Mi? Miféle vészhelyzet? - Kérdezte döbbenten Harry.
- Nem tudom, nem mondta, csak azt, hogy most rögtön menjünk oda! - válaszolta Liam.
- Sajnálom Sara! Mennem kell. Kérlek, ne haragudj. - nézett rám szomorúan Harry majd a számra nyomott egy puszit és elindult.
- Harry, semmi baj! Mindig a rajongóid legyenek az elsők! Hisz' miattuk vagy híres. - Mondtam mosolyogva, mire Harry csak egy mosollyal válaszolt, és már el is tűnt a lufi rengetegbe. Még hallottam, ahogy mindannyian beköszönnek, majd lerohannak a lépcsőn és becsukják maguk mögött az ajtót. Gondoltam nincs jobb alkalom arra, hogy megnézzem Zayn levelét és a titokzatos dobozkát. Gyorsan előkaptam a dobozt majd kinyitottam.
Nem várt látvány fogadott. Egy nyaklánc volt benne egy fényképező gépes medállal. Nagyon tetszett mivel imádok fényképezni. Elmosolyodtam majd újra a dobozra, nézem, amiben egy kisebb levelet is találtam.
Kihajtogattam majd érdeklődve, kezdtem el olvasni.