2013. augusztus 8., csütörtök

13. fejezet – Az életem árán is megvédem

Sziasztok! :D Be kell vallanom nem számítottam arra, hogy ennyi komi össze fog gyűlni de nagyon örülök neki! :) Mint látjátok meghoztam az új részt. Negyon sajnálom, hogy ilyen sokáig nem voltam csak egy elég fontos vizsgára készültem. De cserébe egy extra hosszú részt hoztam nektek! :) Jó ovasást :*






Én próbáltam ellökni magamtól de ő szorosan tapadt rám. Az egyik kezemet sikerült kiszabadítani a fogságból, amit Harry lábára tetem és elkezdtem azt szorítani. Tudtam, hogy Harry lesokkolt és nem tudja felfogni mi történt, ezért visszahoztam őt a valóságba. Már az ajkaimon éreztem Zayn agyarait mikor Harry egy hirtelen mozdulattal, leszedte rólam, és a falhoz lökte. Emily és El egyből oda rohantak hozzám hogy meggyőződjenek róla, jól vagyok e. Louis amilyen gyorsan csak egy ember képes rá odarohant Harryékhez. Láttam, hogy Harry kezd átváltozni. A karmai kezdenek kinőni és az agyarai is megcsillantak. Tudtam, hogy nem szabad hagynom, hogy Emily és Eleanor lássák, így hát mondtam nekik, hogy hozzanak nekem egy pohár vizet és egy kis fejfájás csillapítót. Milyest elmentek én odarohantam Harryhez aki akkora már átváltozott Zaynnel együtt Louis próbálta szétszedni őket de nem sikerült neki. Ekkor Liam és Niall is átváltoztak, hátha így többre jutnak. Niall egy hatalmasat rántott Harryn aki a nappali másik falához csapódott majd Zayn a tarkójánál fogva falhoz szorította. Én egyből Harryhez siettem, akit épen Liam próbált feltartóztatni.
- Harry ne csináld ezt. - könyörögtem neki de, láttam a szemében a megfékezhetetlen dühöt.
- Az a görény megcsókolt téged! - morgott vissza mérgesen miközben Liam a vállánál fogva szorította a falhoz, nehogy újra Zaynnek rontson.
- Harry nemsokára itt lesz El és Emily! Mégis mit mondunk nekik? Változz vissza. - könyörögtem. Harry látván, hogy mennyire kétségbe vagyok esve rám nézett, majd az eddig álló pozícióból lecsúszott a fal mentén a földre miközben visszaváltozott emberré. Én milyest leérkezet odaborultam mellé majd szorosan átöleltem. Pár másodperc múlva éreztem én is ölelő karjait a derekamon körbefonódni.
- Harry, engem csak te érdekelsz és ezen valaki más csókja, nem változtathat. - Jelentettem ki neki halkan.
- Sara, engem is csak te érdekelsz. Pont ezért nem bírom elviselni, hogy mással csókolózol. Vagyis, hogy valaki más, megcsókol. Még akkor is, ha te ezt nem akarod. - mondta nyöszörögve Harry. Ekkor ajtónyitódásra lettünk figyelmesek és nem várt személyek léptek be rajta. Amilyen gyorsan csak tudta mindenki összeszedte magát, nehogy meglátszón, hogy valami nincs rendben. Hatalmas mosollyal ugrottam a szüleim nyakába.
- Anya, Apa van számotokra egy kis meglepetésem. - vigyorogtam. Majd a csuklójukat megfogva behúztam őket a nappaliba ahol a fiúk már fel voltak szépen sorakozva a kanapén a barátnőik mellett.
- Niall! - kiáltotta el magát Anyu és rohant egyből a bátyámhoz. Láttam rajta, hogy mennyire boldog.
- Kisfiam. Mosolygott Apu majd odament ő is megölelni Niallt. Végre újra együtt a család. Már csak azt kell kigondolnom, hogy hogyan adom be a szüleimnek, hogy Harryvel együtt vagyunk. Milyest ez a gondolat átfutott az agyamon Niall már bemutatta a fiúkat. Először Harry állt fel.
- Üdvözlöm Mr. Horan. Harry Styles vagyok a lánya barátja. - mutatkozott be udvariasan Harry. Apám arcán láttam a megdöbbentséget, de egy halvány mosolyt is a szája szélén.
- Szia Harry. A lányom nem mondta, hogy van barátja. - vigyorgott apa kényszerből. - De ha összetöröd a szívét én, megkereslek, először jól ellátom a bajod, aztán letörök egy jó nagy ágat majd forró gyantába, mártom és feldugom a...
- Jól van Apa. Szerintem, megértette. - szóltam közbe a még ennél is kínosabb helyzet elkerülésének érdekében, ha létezik egyáltalán olyan.
- Nagyon örülök Harry. - Nyújtotta barátságosan a kezét Anyukám is. - Harry udvariasan elfogadta azt egy mosoly keretében. - Ne haragudj a férjem miatt, csak nagyon félti a lányunkat. Én csak arra kérlek, hogy tényleg nagyon vigyázz rá. - mosolyogott Anya majd elengedte Harry kezét. Harry akkor hátralépett hozzám, megfogta a kezem majd rám nézett.
- Ne aggódjanak. Az életem árán is megvédem. - mondta Harry és láttam rajta, hogy komolyan is gondolja. A bemutatkozás után mindannyian leültünk a kanapéra majd megnéztünk egy filmet. Habár nem sokat láttunk belőle, mivel szinte végigbeszéltünk. Meséltek az üzleti útról mi pedig elmeséltük, hogy hogyan kerültek ide a fiúk. Ezután Liam egy váratlan hívást kapott majd kisétált a nappaliból át a konyhába.
Közben a szüleim elmentek aludni. Megviselte őket az utazás. Kis idő múlva visszajött majd megállt a tv előtt.
- Srácok. Most hívott a szerelő kb. egy hét és kész lesz a turné busz. - jelentette ki Liam.
- Ezek szerint elmentek? - néztem rémültem Harryre.
- Sajnos igen. - motyogta halkan lehajtott fejjel. - De ne aggódj, csak nyáron turnézunk az év többi szakaszában, csak a közelben lesznek fellépéseink. - mondta, majd a szája szélén megejtett egy mosolyt. Én szomorkásan néztem vissza rá mire ő a vállára húzott és átölelt. Ahogy körbe néztem, láttam, hogy Liam is ezt teszi Emilyvel.
- Srácok szerintem menyünk aludni, későre jár. - szólalt meg Louis majd Eleanort kézen fogva felsétáltak az emeletre. Liam, Emily és Niall is követték a példájukat. Hármasban maradtunk a nappaliban Zaynnel. Látta, ahogy Zayn hatalmas szemekkel bámul engem, majd Harryre néztem. Harry szúrós szemekkel nézett Zaynre a szeme színe olykor-olykor megváltozott. Látta rajta, hogy nagyon ideges.
- Harry szerintem menjünk aludni fáradt, vagyok. - néztem rá nagy szemekkel mire ő szemeit le nem véve Zaynről csak bólintott. Kézen fogva elindultunk fel az emeletre.
- Emily várjatok. - szólt utánunk Zayn, Mire mi megfordultunk és tekintetünket rá szegeztük. - Sajnálom, nem tudom mi ütött belém. - kezdett el szabadkozni Zayn. Én láttam Harryn, hogy egyre idegesebb majd nem bírja tovább fékezni az indulatait.
- Hogy nem tudod mi ütött beléd? Majd én mindjárt megmondom. - üvöltött majd elindult Zayn felé.
- Harry. - Tettem a mellkasára a kezem, hogy ezzel kicsit megfékezem őt. - Semmi baj... - most menjünk aludni. Felértünk az emeletre majd a két szemközti szobába benyitottuk az ajtót majd bementünk. Mikor beléptem a szobámba, amit furcsálltam az-az volt, hogy az erkélyajtóm tárva nyitva volt. A hatalmas fehér függöny szellemként lebegett a sötét szobámban. Először kicsit megijedtem de később eszembe jutott, hogy máskor is történt már ilyen. Biztos csak a szél volt. Gondolkodtam magamban majd az erkélyhez sétáltam és becsuktam az erkélyajtót. Épp indulnék fürdeni mire kopogást halottam. Az ajtóhoz léptem majd kinyitottam azt. Harry állt ott egy párna és egy takaró társaságában. Én kisé furán néztem rá mire ő kiskutya szemeket meresztve kezdet bele a mondanivalójába.
- Sara tudod az a helyzet, hogy én Zaynnel vagyok egy szobába, és nem tudnék mellette megmaradni. Félek, hogy olyat teszek, amiből később nagy baj lesz. Szóval itt aludhatnék ma éjjel? - vágott megint kiskutyapofit.
- Értem, de miért nem Niallhez mész? - Kérdeztem értetlenül a küszöbömön ácsorgó Harrytől.
- Hízelgő ajánlat de a Niall szobája egyágyas. - találta ki a kifogást.
- Az én szobám is egyágyas. - feleltem.
- Jó, de ha te rúgsz oldalba, nem törik el rögtön három bordám. - vigyorodott le lehajtott fejjel Harry. Ez után én sem nagyon bírtam tartani magam így hát én is felkuncogtam.
- Na jó te szegény hajléktalan, gyere be. - mosolyogtam rá majd kijjebb nyitottam az ajtót. Ő hatalmas mosollyal az arcán csoszogott be a szobámba. A cókmókját, amit hozott ledobta az ágyamra majd ő is leült a szélére.
- Elég otthonos ez a szoba. El mér még ide egy ember? - kérdezte egy szemtelen vigyorral a képén. Mire nekem csak egy szemforgatás és egy mosoly volt a válaszom majd elindultam ahová eredetileg indultam, a fürdőszobába. Épen a zuhany alatt álltam mire hangokat hallottam. Gondolta Harry az így nem fordítottam különösebb figyelmet a dologra, biztos csak a fogkeféjét hozta be, van, nem tudom. Kis idő múlva ismételten hallottam a zajokat. Nem bírtam tovább kinéztem a zuhany függöny mögül, de nem láttam senkit. Miután lezuhanyoztam gyorsan, megtörölköztem majd felvettem a pizsamám és elindultam az ajtó felé mire egy hangos csattanást hallottam. Rémülten néztem hátra majd az eddig visszafojtott lélegzetemet kiengedve állapítottam meg, hogy csak a fürdőszoba ablakot csapta be a szél. Kinyitottam az ajtót majd az ágyamon ücsörgő Harry felé vettem az irányt és leültem mellé.
- Mi történt a fürdőszobában? - kérdezte komoly, aggódó tekintetek.
- Semmi, honnan veszed, hogy bármi is történt volna. - kérdetem megdöbbenten.
- Onnan, hogy amíg bent voltál a szíved gyorsabban vert, mint a reumás nagymamámé. Szóval mi történt? - tette fel ismét a kérdést.
- Csak becsapódott a fürdőszoba ablak, semmi egyéb. – válaszoltam mosolyogva. Majd miután ő is lefürdött lefeküdtünk aludni. Eléggé meglepett, hogy Harry nem próbálkozott semmilyen csajozós trükkel csak lefeküdt mellém, átölelt és néma csendben elaludt. Vagyis csak azt hittem. Olyan hajnali 4 óra fele mocorgást érezte. Mintha valaki mellém, feküdne az ágyon. Kinyitottam a szemem és Harryt láttam, amint próbál csendesen visszabújni mellém.
- Harry. Mi a fészkes fenét csinálsz te hajnalban. - kérdeztem tőle álmos hangon.
- Tudod, megéheztem. - válaszolt.
- Hogy micsoda? Megéheztél? Harry mi az ördögöt műveltél? - akadtam ki teljesen.
- Sara, ne aggódj. Nem ettem embert. Legalábbis élőt nem. - mondta Harry teljesen nyugodtan. Én korán sem voltam ilyen higgadt.
- Micsoda? Azt, hogy értsen, hogy élőt nem!? Harry ha ezt Louis meg tudja ki fog téged nyírni. - förmedtem rá. Honnan szerzett egyáltalán nem élő embert? Kirabolt egy ravatalozót vagy mi?
- Ne aggódj Sara. Holnap teli hold lesz. Louis ilyenkor engedélyezi az újoncoknak, hogy vért egyenek, ilyenkor könnyebb átvészelni a teliholdat. - válaszolt Harry. Bevallom elég rémisztő volt, amit elmondott de bíztam benne.
Bíztam abban, hogy engem sosem bántana, így hát végre mind a ketten álomra hajtottuk a fejünket. Másnap reggel egy hatalmas sikításra ébredtünk.